Verjetno mi ni treba posebno poudarjati, da sem nadaljne dni živela samo še za tist torek ob 14h. Človek kar naenkrat dobi en kup problemov. No, vsaj jaz sem jih. Največji je bil seveda KAJ NAJ OBLEČEM?!? Eh, kavbojke pa eno mikico in brez make up-a, v nasprotnem primeru bo tip bil zih, da ga pecam, čeprav mu lahko vseeno rečem, da si malo preveč domišlja. V resnici je nato kavbojke nadomestilo frfr krilo, adidaske čevlji, make up pa itaq sodi k taki opravi. Potem tiste 14h ni bilo moč dočakati. Čas sem si krajšala s ponavljanjem dihalnih  vaj, obiski wc-ja (sploh nisem vedela, da mi peristaltika tako fino deluje), mimohodi mimo ogledala, pričemer sem si vsakič popravila nevidno gubo na bluzi, 10x preverjanje, če imam v denarnici še vedno tistih 30€ (za kavo bo menda dovolj), obiski wc-ja (tokrat, ker me je feeling varal, da bi se želodec rad znebil tiste pol žlice jogurta, ki sem ga celo pojedla), učila sem se par vprašanj na pamet (ki jih potem itaq nisem vprašala) in sploh zganjala celo paniko, čeprav tega niti sebi ne bi za en krožnik najboljše pašte na svetu priznala (ajd, mogoče za dva, bi si). (beri ful v živčnem stilu) A je kdo živčen? A je kdo živčen? Pa kaki živčen? Sam ne bit živčen, sam ne delat panike … Jaz že nisem živčna. A-a. Ne trolaj. Jaz sem najbolj squliran človek v vesolju, stoposto.

Potem sem seveda že tri leta prej visela na dogovorjenem mestu in bila blazno nažebljičkana (ja, ful sem senzibilen človek). In prišel je tisti težko pričakovani moment, ko sem ga končno zagledala kako čisto v njegovem elegantnem slogu paradira proti meni in si mislila:”Pišuka, js bi se rada tud tko fancy počutla.” Sicer sem pomoje izgledala tako kot da bi se mi Marija prikazala, s čelustjo nekje do kolen, ker tip je bil (meni) res zverinsko lepi (ubistvu arrrrrrrr sexy, tkoj bi mu slekla tisto modro srajco). No, ampk sej on je tudi mel en tak izraz na faci kot da bi videl najmanj Viktorijine slapove v živo, ko me je zagledal. Je rekel, da me je lepo videt in da se je veselil današnjega srečanja in da je komaj čakal in … in … in … in sva šla drinkat. Jaz sem se topila zraven njega kot Milka z lešniki na +40 stopinjah. Noge sem imela čisto pudingasto mehke, ampak sem po enem čudežu le v solidno dostojnem slogu prištancala do kafiča. Tokrat sem se zbrala in si v mejah normale sladkala izbrano pijačo, da ne bi po nepotrebnem delala spet kakšnih neljubih grimas ob pitju. Na tapeti sva imela čisto tiste debate še iz začetnih spoznavanj, ampak ok, važno, da nisva bila tiho (ker to je meni tako zoperen občutek, ko je ob tebi oseba, s katero bi se rad pogovarjal pa čisto vse, kar bi hotel vprašat, zveni tisti hip krneki). Sicer pa, če sem jaz v nekoga zaljubljena, mi lahko govori magari o tem kako je včasih zbiral deževnike in da se mu največ praha nabere na desni polici v dnevni sobi, meni bo to zvenelo zelo zanimivo in duhovito in zaupanja vredno in … ja, ko sem zaljubljena, se me da kupit praktično z vsem. Sorry, tud jaz sem krvava pod kožo in mam švoh momente.

Ko sva spet dihala frišen luft (no, kolikor je lahko v mestu zrak sploh čist?!?) in me je vprašal kam sem namenjena, se je odločil, da me spremi del poti. Ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiii … In sva premikala nogi leva, desna, leva, desna, leva, desna proti cilju. Jaz sem tačas malo dopovedala svojim možagnom, da tip nima kanibalskih nagnenj in da je čist brezveze, da se delam Albanca in da bi bila čista sramota zame, če dopustim, da ma še pikapolonica več samozavesti kot jaz. Zato sem se nekako sprostila in tudi jaz artikulirala kako solidno, včasih celo duhovito izjavo (no, čisto mogoče, da se je samo meni tako zdelo). In ko sva bila na razkrižju najinih poti mu klikne, da bi mu lahko dala številko. A od mobitela? Ja ne, najbrž od čevljev, pismo sem ti jaz pametna. Ok. Loh. Valda. (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Za cifro me je vprašu!!!!!!!!!!! waaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa … Dej ne nori, to še ne pomeni, da si bosta čez 69 let skupaj pela:”Daleč, daleč je za naju pomlad …” Čeprav priznam, js sm dejansko slišala poročne zvonove in si ga čist predstavljala kako par let kasneje prikimuje vsaki ravnateljevi besedi, ko se bo udeležil roditeljskega sestanka najinega prvorojenca.) Verjetno mi takisto ni treba poudarjat, da sem potem vsakih 20 sekund gledala na mobitel, da o tega, da se ne spomnim kako sem sploh prišla do doma niti ne omenjam. Smejalo se mi je tako zelo, da so mi kmalu ušesa dol padla in sem posledično izgledala kot da bi skadila najmanj 3 đole. Ko me zadene zlata amorjeva puščica mi ni pomoči. Jaz to vem.

In enkrat sem končno zaslišala tisti blagohotni zven, ki naznanja sms. A veš, tist feeling, ko si tako vznemirjen, da ne znaš niti tipkovnice odklenit?!? Pa sem potem vseeno rešila problem, samo WTF pa kaj mi ma zaj za pošiljat en Baby center mesiche o tem, da me obvesti, da majo 20% na vse otroške avtosedeže. Hvala, ne rabim (še). In sem jih poslala v tri piskre medu. Ampak kdor čaka, dočaka. In tako sem tudi jaz dobila prvi sms od Mr. Lepega. Itaq sem 2x preverila naslovnika in 4x prebrala napisano, potem sem morala na en cigaret in ko sem v peto prebirala tistih par vrstic, sem šele dojela vsebino. Odpisovala sem pa itaq 302. ledeni leti. Potem je še eneparx cin-cinalo v tistem dnevu. In jaz potem itaq nisem mogla spat. In ko sem vseeno šla za 3/4 ure na klepet k zvezdici Zaspanki, sem podoživljala dogodke minulega popoldneva. Psiha. Čista psiha. Tako sem se zjutraj zbudila kvadratnih oči, izgledala sem pa kot bi me povozili vlak, avtobus, tank, traktor, bicikel, smučke pa še en bi šel z rolarji čez, čist tko, za zih. Še dobro, da nisem imela zmenka in da sem se lahko vizualno in mentalno pocajtala. No ok, ni bilo tako hudo, ampak za na prvo stran Obrazov pa definitivno ne bi bila.

  • Share/Bookmark
  1. #1 avtor Maj dne 29.10.2012 - 13:05

    Če si že na zmenku tako zelo vznemirjena kaj bo šele po prvem poljubu, seksu?????

  2. #2 avtor Nataša dne 29.10.2012 - 14:21

    U, sem se narežala. :)

  3. #3 avtor LittleSweetie dne 29.10.2012 - 20:19

    Hehe, vsak začetek je zanimiv, nekoliko nemiren in živčen…res si tole prav prisrčno spisala. Držim pesti zate in za tvojga gospodiča Lepega :)

(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !